Tie terveeseen taloon kulkee metsän kautta.

Haluatteko asua TERVEESSÄ talossa?

Kun olette valinneet juuri teille sopivan talomallin ja tyylin, on aika päättää, kuka pystyttää talon.

Urakoitsijana tuntuu hyvältä saada olla mukana rakentamassa tulevaa kotianne, TERVETTÄ PUUTALOA. Se tuo mukanaan myös ison vastuun.

Kun valitsette urakointitavan, päätätte itse siitä, kuinka suuren vastuun haluatte ottaa ja minkälainen kustannustaso sopii teille.

Urakointitavan valinta ratkaisee, miten vastuu jakautuu rakentamisen osapuolten välillä.

Blockhusin asiakkaana valitsette itse, kuinka suuren vastuun haluatte ottaa ja toimittaako Blockhus vain materiaalin vai kokonaisuuden.

Riippumatta siitä minkä tavan valitsette, Blockhus opastaa teitä koko projektin ajan. Tuemme ja avustamme yhteydenpidossa viranomaisiin ja muihin urakoitsijoihin.

Blockhus myy, rakentaa ja välittää TERVEITÄ PUUTALOJA yhteistyökumppaneidensa kautta. Viimeisten viiden vuoden aikana Blockhus on myynyt noin 70 TERI-TALOjen omakotitaloa, paritaloa ja rivitaloa.

Osan näistä olemme pystyttäneet ja rakentaneet levyvalmiiksi tai kokonaan muuttovalmiiksi. Teemme mielellämme yhteistyötä niin yksityisten kuin myös seudun muiden rakennusyritysten kanssa.

HOISKO: CLT massiivipuutalot

HOISKO CLT FINLAND on ollut jo useita vuosia yksi harvoista CLT massiivipuuseiniä valmistavista tehtaista Suomessa. CLT tarkoittaa ”cross laminated timber” eli ristiinliimattua puuta.

Ruotsissa, Norjassa ja Kanadassa CLT-rakentaminen on täydessä vauhdissa.

Ab Blockhus TB:lle on myönnetty VIRALLINEN HOISKO YHTEISTYÖKUMPPANI -sertifikaatti.

Esimerkkejä CLT-puuelementeistä rakennetuista kohteista ovat esim. kerrostalot, koulut, päiväkodit ja rivitalot. Näissä kohteissa on korkea terveen sisäilman vaatimus. Haluattehan tekin, että teidän talossanne hengitetään tervettä ilmaa?

TERI-TALOT

Laatutaloja valmistava TERI-TALOT on yksi suurimmista yhteistyökumppaneistamme. TERI-TALOT rakennetaan suurelementteinä, valmiiksi paneloituina, eristettyinä ja levytettyinä, ikkunat ja ovet asennettuina.

Hienoa ja turvallista elementtitalossa on, että ulkoseinät rakennetaan kuivassa lämpimässä tehtaassa, minkä ansiosta rakenteisiin ei synny kosteusongelmia. Samalla rakennusprosessi itse rakennuspaikalla lyhenee.

TERI-TALO toimii Teerijärvellä, minkä ansiosta lähiseudulta on helppo saada työntekijöitä.

Täydellinen talo täydelliselle paikalle

Rakennamme viisi kodikasta ja modernia paritaloa Lammassaareen. Rakennustyöt aloitetaan 2022.

Luonnonkaunis sijainti ja maaseudun rauha yhdistettynä Pietarsaaren keskustan läheisyyteen tekee Lammassaaresta erinomaisen asuinpaikan. Se on täydellinen paikka ympäristöystävällisen puutalon rakentamiselle.

 

Lue lisää esitteestämme!